DE WEEK VAN HET MICROKREDIET

Van 20 tot 24 maart 2017 organiseren microStart en Impulskrediet opnieuw de Week van het Microkrediet. Met een hele reeks activiteiten over heel België willen we iedereen met ondernemersplannen aanmoedigen om die te realiseren.

MICROKREDIET, MACRO-EFFECT

De slogan van deze zesde editie is ‘microkrediet, macro-effect’. Daarmee zetten we de positieve effecten van microkredieten tijdens deze week nog eens extra in de verf.

Microkredieten verlagen immers de drempel tot ondernemerschap voor wie moeilijk aan bankfinanciering geraakt. Ze zijn ook een innovatieve oplossing tegen werkloosheid en sociale uitsluiting. En vooral: op persoonlijk vlak kunnen ze je leven een hele nieuwe wending geven.

HEB JIJ ONDERNEMERSPLANNEN?

Zit je in de laatste rechte lijn om van start te gaan, maar ontbreekt het je aan middelen? Dan is een microkrediet misschien iets voor jou. Met een mix van financiering en persoonlijke begeleiding helpen we je graag om je plannen concreet te maken.

Als werkzoekende kun je bovendien genieten van het voordeel ‘springplank naar zelfstandige’. Deze nieuwe maatregel geeft je de kans om te starten als zelfstandige in bijberoep, met tijdelijk behoud van een deel van je werkloosheidsuitkering.

Kom met ons praten tijdens de Week van het Microkrediet of in een van onze agentschappen!